Slide
Slide

София. Стюaрдесите на българската авиокомпания GullivAir се отличават на много летища у нас и по света. На запад от Доминиканa до Шри Ланка на изток и на север от Швеция до Южна Африка на юг – вече всички пасажeри се обръщат след тях не само заради красотата и елегантността, с които са истинско въплъщение на българските жени, но и заради стилната и дизайнерска униформа.

С ярко червените костюми стюардесите на авиокомпанията привличат вниманието на всички. За модела на униформите през 2021 г. авиокомпанията се доверява на Andrews Ladies.
Повече от 25 години българският бранд предлага пълна гама висококачествени облекла и аксесоари. Дизайнерът е спазил принципите на лаконичност и сдържаност, а едновременно с това е вдъхнал самочувствие и увереност у всяка стюардеса.
Стюардесите на GullivAir са едни от най-красивите в света и са доказателство, че българките държат на своя външен вид
Платовете са специално поръчани и доставени от страната, която е истински световен моден лидер – Италия.
Чар, стил и красота – очаквано добра комбинация не само в небето, но и на земята
Да, трудно е да се намери професия, която да е толкова много зависима от външния вид, но тук не става въпрос само за вида на стюардесите и авиокомпанията, но и за държавата, която те представляват.
Дамите имат възможност да комбинират елегантните сака, с червен панталон или пола. Стилните шалове и шапки допълват впечатляващия вид на българките.
Дизайнът на връхните дрехи впечатлява в студените дни и е отлично допълнение към цялата униформа на дамската част от екипажа.
Сивата блузка, на която има малки червени самолетчета, е чудесно допълнение към униформата в топлите дни.
Но нека да погледнем и към краката! Ще видим, че авиокомпанията държи на своите момичета те да бъдат едни от най-стилните не само, когато са здраво стъпили на земята, но и високо над облаците.
Обувките и шапките се поръчват от португалска компания, която е специализирана за униформи за летателни екипажи. Червените обувки на дамите са стилно подчертани с черен ток и са Scanner-Friendly.
Това им позволява да не ги събуват докато минават през скенерите за проверка.
Куфарите на стюардесите, когато пътуват, са на световноизвестната компания, чийто продукти се отличават с дизайн и качество.
Неизменна част от сакото е брошката с крила, на която е логото на авиокомпанията.
В GullivAir в момента работят 40 стюардеси. Най-младата е  само на 20 години и черпи богат опит от своите колеги.
Усмивките на дамите са най-силното оръжие по време на техните дълги полети, а едновременно с това и благодарност към всички пасажери, които избират да пътуват с авиокомпаниите, за които са важни детайлите, за които всички пътешествията са истински празник!
Текст Руслан Йорданов, снимки GullivAir
Сподели публикацията