Кабо Верде, снимки Павлина Русева
Slide
Slide

София. Кабо Верде е все още слабо позната дестинация на българския пазар. Има вероятност част от Вас дори да не са я чували, но това кътче от рая определено има какво да предложи – дълги бели плажове, разнообразие от пейзажи, богатата култура на креолите и много забавления както за семейства, така и за двойки. Островът е и перфектна дестинация за практикуващите водни спортове, заради локацията му – на около 570 км. от западния бряг на Африка, по средата на Атлантическия океан.

Туроператорът Абакс излиза и с вече потвърдени дати за тази неустоима африканска мечта, а именно 06.03.2022 г. и 03.04.2022 г. Настаняването е в хотели от веригата RIU, която гарантира международни стандарти и отлично обслужване. Полетът е директен, от София и е с техническо спиране в Малага. Цените започват от 2 572 лева, като включват самолетните билети, настаняването на база All Inclusive и чекиран багаж.

Запознайте се с предложението на Абакс за Кабо Верде – ТУК!

Към цената, както и по всички останали програми на Абакс, са включени и две застраховки, покриващи и риска от заразяване с COVID-19 – Медицинска и Отмяна на пътуване. А за максималния комфорт на всички пътуващи ще се погрижат истински професионалисти, екскурзоводи с дългогодишен опит и хиляди доволни туристи.

Българската авиокомпания GullivAir внася красота и елегантност в небето

Сподели публикацията