Slide
Slide

София. Компанията за хотелска козметика и текстил LAREN, ще се представи за първи път в най-голямото туристическо изложение в България – Ваканция и СПА Експо. Представителите на туристическия бранш и посетителите ще могат да се запознаят на място с най-новите тенденции в  световните хотелски вериги.

На щанда на успешно утвърждаващата се компания у нас ще могат да се разгледат козметичните и текстилните колекции на хотели като St.Regis, Four Seasons, Peninsula, Relais & Châteaux, The Ritz Carlton, Mandarin Oriental и др.

LAREN се наложи на българският пазар чрез новия си модерен подход и цялостна концепция за връзката между отделните звена в хотела.

“Ваканция и СПА Експо” ще се проведе при всички необходими мерки за сигурност

„Изпитваме истинска радост и привилегия от работата ни с българските хотелиери, виждаме и оценяме техният стремеж да издигнат българската туристическа индустрия на все по-високо ниво, въпреки заобикалящата ни световна пандемия и огромните загуби, които понесоха“, заяви за Bgtourism.bg собственикът на компанията Кремена Карауланова.

Припомняме Ви, че през последните години LAREN вече впечатли със своите продукти на Хотелския форум в Гранд Хотел Милениум, както и на СПА форума на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм в Разлог.

Българската авиокомпания GullivAir внася красота и елегантност в небето

Сподели публикацията