Slide
Slide

Занзибар. Международното летище на остров Занзибар – хитовата дестинация тази година сред много български и чужди туристи от цял свят, посрещна тази сутрин първия български полет, извършен от Bulgarian Air Charter. По традиция като първо посещение, бе извършен т.нар. „воден салют“. Самолетът излетя снощи от летище София и е пълен с туристи. През март и април предстоят още полети от София и Варна. Индивидуалните записвания на туристите се правят чрез туристическите агенти в цялата страна, чрез които могат да получат информация за самолетните билети и възможностите за настаняване. Туристите споделят пред Bgtourism.bg, че са избрали дестинацията заради слънцето, за да релаксират и подсилят своята имунна система. Спазват се всички противоепидемични мерки, които домакините са наложили.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията