Сюрпризираната камериерка
Slide
Slide

Камериерка е останала шокирана и се е разплакала, когато отишла да почисти стаята на гости. Тя е започнала да оправя двете легла, когато под завивката видяла нещо неочаквано –  множество доларови банкноти.

Китайски туроператор остана очарован от наш ваканционен комплекс, от 2020 година започва да изпраща туристи и спортисти

Това й се сторило необичайно, тъй като досега е получавала като бакшиш само по няколко банкноти. Този път намерила 500 долара и бележка към тях с надпис „Това е бакшиш! Забавлявай се!“. Сумата била оставена в знак на благодарност.

Оказало се, че щедрите туристи са две момчета –  Кайл и Джош, които предишната вечер били отседнали във въпросната стая.

Осемте престижни награди на BUBSPA ще бъдат връчени на Световния ден на туризма

Кайл и Джош обичат да изненадват приятно хората

Те посочват, че целта на живота им е да вършат добри дела. Момчетата са популярни с това, че оставят големи бакшиши на сервитьорите, даряват прилични суми на бездомни хора и плащат за пътуване с обществен транспорт на бедните. Те снимат действията си и качват видеоклипове в социалната мрежа, за да може хората да видят приятните изненади, както и емоцията при добрите дела.

Сега младите мъже решили по този интересен и нетрадиционен начин да зарадват камериерка в крайпътен мотел в Съединените щати. Жената първоначално е искала да върне сумата, като ги предостави на управителя и той да ги даде на гостите на стаята, но момчетата се намесили и й обяснили, че парите са за нея в знак на благодарност. Цялата реакция на камериерката Кайл и Джош проследили през камера, която инсталирали в стаята.

Хотели в София ще посрещат гости на символични цени, 69 лева ще е нощувката в 5-звезден хотел

Сподели публикацията