Slide
Slide

София. 69 лева ще е нощувката в 5-звездните хотели, а настаняването в 4 и 3-звездни хотели ще е съответно по 59 и 49 лева. Това са символичните цени, на които хотелите в София ще посрещат своите гости по случай интересната инициативата „Нощта но хотелите“. Тя ще се реализира на 28 септември. Имената на хотелите ще започнат да се обявяват поетапно от 9 септември – понеделник, а резервациите ще стартират на 17-ти септември, научи BGtourism.BG.

Какво включва цената?

  • Цените включват нощувка за един или двама души и закуска на 28-ми септември в съответния хотел.
  • Безплатен достъп до Пешеходна обиколка – „Опознай София – централна градска част” (с предварителна резервация на този линк – очаквайте скоро линка)
  • Безплатен достъп до Регионалния Исторически Музей София и всички обекти включени в него (виж инфо тук)
  • Безплатен достъп до Зоологическа градина София
  • Безплатен достъп до Парк Врана (не е включен достъп до двореца)

„Събитието е с идеална цел – за популяризиране на София и превръщането й в още по атрактивна, разпознаваема, модерна и сигурна дестинация приемаща своите туристи с креативност и толерантност. И затова на 28-ми септември в знак благодарност към софиянци за тяхното гостоприемство към туристите, хотелите отварят своите врати срещу символична сума, а Столична община предоставят безплатен достъп до няколко забележителности и атракции. Вижте София, през очите на туриста! Бъдете гост в собствения си град! Изживейте една различна Нощ в квартала/града!“, споделят организаторите на „Нощта на хотелите“ – „Туристическа Академия“.

Светът ще отбележи Деня на водния фитнес за седми път! Ето кога и къде в България ще стане това!

Сподели публикацията