Хотел "Арабела Бийч"
Slide
Slide

Албена. Ол инклузивните хотели във ваканционно селище „Албена“, утвърдено като място за семеен и събитиен туризъм, имат нова и по-гъвкава ценова политика към гостите си това лято. Туристите вече могат да резервират само стая – без изхранване, както и да си изберат дали да добавят към нощувката – закуска, обяд, вечеря или ол инклузив.

През уикенда – туристи напълниха плажовете в Албена и Кранево! Кефят се на хубавите плажове, както и на евтините чадъри и шезлонги (снимки+видео)

Това ще позволи на туристите, които не желаят да се събират в ресторанта на хотела с много хора в условията на COVID-19 в световен мащаб, да направят своя избор по време на ваканцията си, като изберат само room only и да се изхранват в един от тематичните à-la-carte ресторанти на територията на комплекса.

Красимир Станев: “Моята цел е през 2020 г. фирмата да оцелее – корабът да не потъне”

За пример вземаме стая в хотел на първа линия – четиризвездният „Арабела бийч“. На човек в двойна стая цената е 40 лева. Допълнително закуската е 3 лева, обяд – 12 лева, а вечеря – 15 лева. Ол инклузивното настаняване на човек на ден в двойна стая е 80 лева. За периода 8-15 юли – 7-дневна почивка за двама, в хотела струва 560 лева – само стаята, и 1 120 лева с включен Ол инклузив.

Аквапаркът в Слънчев бряг отвори врати при безпрецедентни мерки за здравето на служителите и посетителите (снимки)

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията