Слънчев бряг. Аквапаркът в Слънчев бряг днес отвори врати и посрещна първите си гости при безпрецедентни мерки за сигурност от основаването си. Целта е да бъде запазено здравето на служителите и на гостите, като се предложи една незабравима ваканция с много забавления. Всички съоръжения работят, но на ротационен принцип.

Аквапаркът е любимо място през лятото сред туристите по цялото Черноморие

В първите седмици на лятото водната атракция ще посреща гости от 10 до 16.30 часа, като са предложени специални цени – 34 лева за възрастен, а за деца – 17 лева, съобщи за bgtourism.bg Христомир Куцаров – Маркетинг мениджър.

Екшън Аквапарк е воден тематичен парк, простиращ се на 36 декара площ в западната част на най-големия курорт в България – Слънчев бряг. Екшън е първият аквапарк в България и гордо носи своето име, защото тук посетителите вдигат адреналина си на макс. Сред любимите съоръжения на малките и големи туристи е най-дългата водна пързалка, по която разходката продължава 165 метра. От годините на своето създаване паркът не е спирал да се развива, добавяни са водни атракции и пързалки, повишавано е качеството на обслужване и анимацията в парка.

Домакините взеха всички мерки за безопасност срещу разпространението на коронавируса, като още на входа и на няколко места в аквапарка има информационни табели.

Екшън е най-зеленият аквапарк в България. Обвит в красивата зеленина на тропически палми, кипариси и средиземноморски храсти, паркът разполага с безброй водни пързалки.

Понастоящем паркът предлага над 30 водни атракции и забавления, някои от които са без аналог в страната. Любими на всички гости са 330 метра дългата „Ленива Река“, атракция за деца с 6 мини пързалки и водни оръдия, детска площадка за игра, прекрасните зони за плаж, разходка и  релаксация.

Още за Action Aquapark – тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA