Slide
Slide

Св. св. Константин и Елена. За първи път Hranopolis Foods & Crafts гостува в курорта Св. св. Константин и Елена и търговски център Приморски. Събитието е още една възможност посетителите и гостите на курорта да разнообразят ваканцията си и през почивните дни да съчетаят плажа, морето и СПА удоволствията с възможността да си купят качествени български продукти. Базарът ще предлага стоки и услуги в два поредни уикенда – от 10 до 12 юли и от 17 до 19 юли и ще е отворен за посетители между 11:00 и 20:30 часа.

„България Еър“ увеличава полетите си до Амстердам, Атина, Цюрих, Берлин и Франкфурт

За удобство на туристите, щандовете ще бъдат разположени във вътрешните и външните пространства на комплекс  Приморски, който се намира в централната част на курорта, в близост до плажа и морето. Любителите на качествената храна ще могат да избират био плодове и зеленчуци от малки ферми, млечни продукти и мед на български производители, крафт бира и българско вино. За почитателите на сладкишите ще има тайландски сладолед, белгийски шоколад с плодове на шиш, ръчно приготвени сладки и понички. Барбекю и домашна лимонада са сред изкушенията, които може да се опитат на място. Плетива и бижута ръчно производство, както и демонстрации на тъкане със стан са сред активностите за дамите. Организаторите и домакините планират Hranopolis Foods & Crafts да има постоянно присъствие в събитийния календар на курорта Св. св. Константин и Елена.

Хотел Приморски в курорта Св. св. Константин и Елена – лятна ваканция сред уникална архитектура само на няколко крачки от плажа (снимки+видео)

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията