Slide
Slide

Допълнителните полети ще се изпълняват през юли и август

София. Националният превозвач „България Еър“ продължава да възстановява полетното си разписание, като през юли и август дори добавя нови допълнителни честоти на полетите си до едни от най-предпочитаните трансферни пунктове в Европа, съобщават от авиокомпанията за bgtourism.bg. През следващите седмици „България Еър“ ще увеличи полетите си до Амстердам, Цюрих, Берлин, Франкфурт и Атина.

Националният превозвач започва да изпълнява втори сутрешен полет по линията до Амстердам. Полетите ще се изпълняват до края на август, а дните на опериране се планират според търсенето на пасажерите. Първият от тях ще бъде на 17 юли.

В Бургас започнаха да пристигат на почивка и австрийци, Ryanair възобнови полетите си до морския град

От 18 юли до края на август, всяка събота, „България Еър“ ще изпълнява допълнителни полети и до Цюрих, а от 23 юли до 6 август всеки четвъртък ще има нова честота и по маршрута между София и Берлин.  Допълнителните полети до Франкфурт ще се изпълняват в периода от 25 юли до 29 август, всяка събота сутрин.

Хотелите по морето започнаха да се пълнят, от днес – голяма и безпрецедентна офанзива на полските туристи

През август „България Еър“ пуска нова честота и до красивата гръцка столица Атина. Допълнителните полети ще се изпълняват всеки понеделник от 3-ти до 24-ти август включително. Паралелно с това, авиокомпанята продължава да оперира по линията с редовните си честоти  всеки понеделник, сряда и петък, като пасажерите могат да се възползват и от ежедневни полети до Атина и благодарение на codeshare споразумението на „България Еър“ с Егейските авиолинии.

Междувременно националният превозвач е възстановил 65% от честотите на полетите си и оперира редовно до всички вътрешни и международни линии в Европа. Единствените дестинации, до които авиокомпанията е преустановила временно полетите си, заради наложени рестрикции от местните власти, са Русия, Португалия, Израел и Ливан.

От 7 август пускат два пъти седмично полети от София до гръцкия остров Миконос на цени от 29.99 евро

За да отговори на нуждите на пасажерите си, „България Еър“ въведе специални хигиенни и организационни мерки и направи носенето на предпазни маски на борда и спазването на дистанцията от 1.5-2 метра задължително. В допълнение, преди и всеки полет се извършва цялостна дезинфекция на всички повърхности и седалки в пасажерския салон и кабината с препарати, които са ефективни 24 часа. Всички самолети на националния превозвач са оборудвани със специални въздушни HEPA филтри, а в санитраните помещения на борда са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията