Slide
Slide

Кайро. Египет започна масова ваксинация на работещите в туристическия сектор, обявиха от местното здравно министерство. Властите в африканската държава, която в момента е взела всички необходими мерки за безопасна ваканция на своите гости, вярват, че подобна мярка ще стабилизира епидемиологичната ситуация в региона и ще даде предимство пред конкурентните държави в туризма преди предстоящия летен сезон.

Абакс започва чартъри до африканското Сен Тропе (снимки+видео)

Египетското министерство на здравеопазването предприе масовата ваксинация и заради третата вълна на COVID-19. Препоръчва се целия персонал, който е в контакт с туристите, включително работниците на летището, да получи пълния курс на ваксината. Предполага се, че кампанията за ваксинация ще приключи до края на май, съобщава Египет днес. По това време над 150 хиляди души ще преминат процедурата. Ваксините не са задължителни, но фирмите, чиито служители отказват да бъдат ваксинирани, ще бъдат по-внимателно наблюдавани.

Тез Тур обяви самолетна програма до красивия и вдъхновяващ италиански регион Калабрия

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията