Екшън Аквапарк в Слънчев Бряг отбелязва своя 19 рожден ден с интересна програма
Екшън Аквапарк в Слънчев Бряг отбелязва своя 19 рожден ден с интересна програма
Slide
Slide
Slide
Slide

Слънчев бряг. Започва седмицата на празненствата в Екшън Аквапарк в курортен комплекс “Слънчев бряг”, който тази година ще отбележи своя 19 рожден ден. По случай празника от аквапарка в курорта са приготвили много изненади и интересна програма за своите посетители.

Специалните изненади започват още тази събота, като организаторите вече обявиха Черен уикенд с промоционални цени за 9 и 10 юли. Намалението е над 25% от стандартните цени и важи закупили билети онлайн, през партньорската мрежа или на каса. Без часови ограничения.


Парти програмата започва на 13 юли с купон край басейна със специалното участие на Kone Craig § Kal Donchev, които ще повдигнат настроението около басейна с вълните в аквапарка, а присъстващите ще се насладят на специално подбран сет електронна музика със свежи летни ритми. Феновете на аквапарка ще могат да участват и в специални томбола с награди във фейсбук и инстаграм страниците.

Туристи от Великобритания откриха новия летен туристически сезон в Невис Ризорт


На 14 юли празненството продължава с Латино парти на голямата сцена, където ще има много танци, страст и чупки в ханша.

Разбира се, няма как аквапарка да не зарадва и своите най-малки посетители, като по този повод

на 17 юли ще се проведе специално събитие за децата „Щури изследователи“.

Първи на сцената ще се качат професорите от Щура Лаборатория, които ще демонстрират на малчуганите незабравими научни експерименти с различни реагенти и течен азот, а децата ще могат да асистират и да помагат за експериментите.

Партито няма как да мине без песни, танци и забавления, за които ще се погрижи пухкавият и любвеобилен Мечо Айси. Той много обича да се забавлява с децата, като пее и танцува с тях, а освен това прави магии и носи много вълшебства със себе си.

В шоу програмата е включено Магичното шоу на Зайн,

което ще отведе присъстващите в друг свят, където физичните закони отстъпват място на въображението и ще остави всички безсилни да разгадаят ефектите, които се случват на сцената.
В своя спектакъл Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм, с който ще надникне директно във вашето лично съзнание. “Вълшебствата на Зайн” е един пир за сетивата и стимул за ума на малки и големи.

Лято ‘2022: Популярни изпълнители ще гостуват на аквапарка в Слънчев бряг

С това летните събития в любимия на малки и големи Екшън Аквапарк не приключват, а организаторите обещават, че в програмата са заложени още изненади с изпълнения на артисти, прочули се не само у нас, но и по целия свят.

Последвайте профилите на Action Aquapark в социалните мрежи, за да разбирате първи за всички предстоящи събития.

Сподели публикацията