Slide
Slide

Слънчев бряг. Хотел Невис Ризорт, намиращ се в Слънчев бряг, днес отвори врати и посрещна първите си гости за новия летен туристически сезон.

Сред тях са и туристи от Великобритания, които се завръщат след 2-годишна пауза заради световната пандемия. Чатиризвездният комплекс е единственият у нас под концепцията на TUI BLUE, която е създадена специално за семействата с деца, за да осигури една незабравима почивка, изпълнена с емоции и забавления за цялото семейство.

Първите туристи бяха посрещнати от екипа на хотела по стар български обичай с пита и шарена сол.

„Щастлива съм, че точно днес на 9-ти май – Денят на Европа, посрещаме гости от Великобритания след две години прекъсване. Този пазар е от изключителна важност за нашите хотели – TUI BLUE Nevis и Aqua Nevis Club Hotel. Посрещането на гости от тази дестинация е надежда за един по-добър сезон, спрямо изминалите две трудни години за туризма. Положихме много усилия през последните две години, за да приложим концепцията TUI BLUE, което е голямо постижение, не само за нас като хотелиер, но и за имиджа на България като дестинация. TUI BLUE концепцията са хотели от висока категория, която залага на качество и стандарт от световно ниво. Концепцията се прилага в избрани хотели по целия свят“, заяви пред Bgtourism.bg управителят на комплекса Антония Мади.

От 9 май TUI UK възобновява редовните полети до летище Бургас

„За съжаление политическата обстановка в Европа не е много спокойна, което се отразява и на записванията за почивка. Надявам се, скоро конфликта между Русия и Украйна да бъде разрешен и отново да се радваме на мирни дни и да работим с пълен капацитет. Очаква ни пореден предизвикателен сезон, свързан с последствията от политическата и икономическата ситуация.“, добави Мади.

Хотелът отваря врати през 2017 г. и предоставя на своите гости разнообразни и отлични удобства за една незабравима почивка.

Сградите му са в стила на българската архитектура с присъствието на естествени материали като камък и дърво.

Стаите са просторни и светли, с изчистен и модерен дизайн, съчетаващ най-новите тенденции и традиционни елементи от скандинавски стил.

Простиращият се на близо 50 дка площ комплекс включва 4 открити и 1 закрит басейн, собствен аквапарк с детска зона, външен амфитеатър, детска площадка на открито, спортна площадка с тенис корт и футболно игрище.

Също така частен плаж с включени в пакета шезлонги и чадъри, детски клубове, игрална зала, СПА и Уелнес център с различни процедури. От комплекса се разкриват панорамни гледки към Стария град на Несебър, к.к. Слънчев бряг и части от Св. Влас.

Сподели публикацията