Slide
Slide

Слънчев бряг. Популярни изпълнители ще гостуват това лято в аквапарка в Слънчев бряг. Инициативата ще се провежда почти всеки уикенд, а началото й ще бъде поставено на 2 юли. Тогава чаровната певица Веси Бонева в компанията на виртуоза на саксофон Светлин Къслев ще се качат за първи път на сцената на Екшън Аквапарк, за да представят своето уникално шоу на гостите на парка. Програмата ще започне в 12 часа и няма да има допълнителен вход за събитието.

Веси Бонева е популярна българска певица и носителка на наградата за „Най-добър български видеоклип“ на МAD TV Гърция, а сред местата, където е имала концерти, е и легендарният австрийски клуб „U4“, известен с гостуванията на имена като Prince, Sade и David Guetta. Заедно със своят продуцент и сценичен партньор Светлин Къслев създават невероятни хитове с български вокали, придружени от нежния акомпанимент на саксофон.

От Екшън Аквапарк загатнаха също, че са приготвили още много изненади и свежи летни събития за своите гости през сезон 2022. На сцената на парка ще се качат добре познати имена на клубната сцена у нас, както и доказали се в цял свят изпълнители, чиито имена все още остават тайна. Програмата на аквапарка обещава забавление за всички, а най-малките гости ще се запознаят и с някои от любимите си детски персонажи и герои на сцената.

Танците и доброто настроение около басейните са гарантирани, а за да разбирате първи какво още е приготвил любимият ви аквапарк, следете техните страници в социалните мрежи. Време е да се потопите в летни емоции и парти настроение в Екшън Аквапарк.

Сподели публикацията