Slide
Slide
София. Абакс потвърди чартърен полет от София до Хургада (Египет) на 25 октомври, съобщиха от компанията за bgtourism.bg. Партньор на българския туроператор в любимата за много български туристи дестинация в Африка отново е TUI с местен бранд Travco. Полетът ще бъде извършен със 180-местен самолет на Bulgaria Air Charter.
Има PCR тестове, които са за сметка на туроператора, но ако някой покаже позитивен резултат в България, то от Абакс веднага ще възстановят на клиентите си всички пари без неустойки.
В края на октомври туристите ще имат възможност да се насладят на едноседмична слънчева почивка, която включва 6 нощувки на база ол инклузив в сертифицирани от правителството на Египет хотели, които покриват най-високите хигиенни стандарти. В края на февруари тази година Абакс започна своите чартъри до Египет, но световната пандемия замрази пътуванията, а на 14 март компанията вместо да закара 360 туристи, върна само тези, които са отпътували седмица по-рано.
Българският туроператор сега планира два полета седмично до Хургада – ол инклузивна почивка на изключително атрактивни цени /както и Хургада + Кайро – комбирана програма от 29.11 до 17.01/. За Нова Година Абакс добавя и полет до Шарм ел Шейх, планират се полети и от Варна за посрещането на 2021 г. в Египет.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

2 години bgtourism.bg – 2 милиона читатели!

Сподели публикацията