Равадиново. Замъкът „Влюбен във вятъра“ разработи специална програма и внедри съвместно с „Националния център за рехабилитация на слепи“ информационни панели с брайлово писмо за посетители с нарушено зрение. Панелите са поставени на достъпно място и са част от усилията на българския атракцион да предоставят достъпна среда и за всички посетители. За целта преди началото на сезона бяха построени и специални алеи, свързващи различните нива за придвижване на хора с увреждания и техните придружители.

Емoция и мистика на щанда на Замъка! Емблематичен актьор, красавица и магьосник спечелиха сърцата и усмивките на посетителите

„Имаме специално отношение към туристите с увреждания на здравето.

Най-важното може би е това, че ние предоставяме на всички тях нашите туристически услуги, включващи вход и екскурзоводско обслужване напълно безплатно.

Красотата на Замъка е храна за душата и всеки един я заслужава“, заяви собственикът и строител на Замъка Георги Тумпалов.

България с уникален експонат в Музея на туризма в Пекин

Замъкът заема достойно място на туристическия пазар през този безспорно тежък за бизнеса сезон. Изключително привлекална е изложбата на „Златното съкровище на Тутанкамон“, разположена в арт галерията на Замъка, която ще остане до края на септември. Предстои на 21, 22 и 23 поредното издание на реалити играта БИТКАТА, която ще може да бъде наблюдавана и от всички гости на замъка.

Замъкът в Равадиново влезе в компютърна игра на световен гигант

По същото време ще се проведе и „Фестивалът на виното, бирата и мезето“, който със сигурност ще вдигне и адреналина и доброто настроение на туристите по нашето черноморие.

Пътуващ репортер на bgtourism.bg обикаля света, през септември започва новата ни рубрика „Пътуване между редовете“

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA