Slide
Slide

Бургас. Замъкът в Равадиново „Влюбен във вятъра“ влезе в компютърна игра на световния гигант Magnitude Labs Inc. За да се стигне до финала на ATLANTIDE, трябва да се премине през водещи туристически забележителности. Сред европейските топ локации е Замъкът на граф Дракула в Румъния, Триумфалната арка и музея „Лувър“ във Франция, Дворецът „Бъкингам“ в Англия, както и Замъка край Бургас. Родната ни забележителност на Георги Тумпалов заема централно място в завладяващата компютърна игра. Оказва се, че по време на световната криза в туризма, компютърните игри бележат ръст при продажбите от над 40% само през последните два месеца. Решението на Замъка да промотира по този начин себе си и България е изключително находчиво на този фон.
Иновативното в случая, че това е нов етап в компютърните игри. За да се достигне до финала трябва и да се посетят реалните туристически обекти „на живо“, съобщиха от Замъка за bgtourism.bg.
По време на онлайн изложението „Резервирай в България“ ще бъдат раздадени и няколко инсталационни комплекта от играта на най-активните посетители в онлайн каналите ни.
Играта е налична за операционните системи на Android и IOS за всички мобилни устройства.

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Онлайн туристическо изложение „Резервирай в България“ ще се проведе от 8 до 10 май

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията