По време на пандемията: Туроператор провежда виртуални екскурзии до обичани от българите места
По време на пандемията: Туроператор провежда виртуални екскурзии до обичани от българите места
Slide
Slide
Slide
Slide
София. Виртуални екскурзии по време на пандемията реализира туристическа агенция в България.
Инициативата е на “Запрянов травел”. Тя се провежда всеки четвъртък от 18.30 часа, като досега потребителите са били разходени онлайн до обичани от тях места – Турция (Истанбул), Гърция (о-в. Лефкада) и Румъния (Синая – Бран – Брашов). Програмите са част и от каталога на туроператора.
“Идеята на този тип мероприятия е екскурзоводът, говорейки да представи чрез снимков или видео материал всички места по маршрута, като по този начин хората да се насладят на видяното и макар и мислено да се пренесат там, като научат повече любопитни факти за самите места и забележителности, които гледат, а същевременно да им се засили желанието след като премине всичко да ги посетят и да ги видят с очите си”, споделят за bgtourism.bg от компанията.
“Всички сме наясно с обстановката по целия свят и много добре разбираме, че туризмът е един от отраслите, който най-бавно ще се възстанови от тази криза. Именно поради тази причина желаем да направим всичко възможно да се възобнови възможно по-бързо поради ред причини.
Нашата цел е да достигнем до по-широк кръг от хора, които обичат да пътуват и им липсва насищането с емоции”, добавят от “Запрянов травел”. Следващото онлайн пътуване ще бъде утре в 18.30 часа чрез фейсбук страницата на туроператора тук.
Линкове към реализираните вече виртуални екскурзии:
Виртуална екскурзия Фестивал на лалето в Истанбул
Виртуална екскурзия О-в Лефкада – по суша и море

#ОстанетеСиВкъщи и “ИзберетеВаканциявБългария

Онлайн туристическо изложение „Резервирай в България“ ще се проведе от 8 до 10 май

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията