Slide
Slide

Слънцето на надеждата изгря от Изток

Бургас. Противно на всеобщото униние и сваляне на гарда в туристическия бизнес, Българският замък „Влюбен във вятъра“ показва не само голословен оптимизъм, но и серия от последователни стъпки, даващи пример на колегите си от бранша, а и на всички заминаващи се с бизнес в наистина сложната обстановка.

На щанда на Замъка по време на Туристическото изложение „За туризма от А до Я“ се вихреха емоции, мистика и страст – стотици граждани и гости на Бургас за пореден път почувстваха силата на положителните емоции.

„Масло в огъня“ наляха не само чаровната Ралица, неуморният магьосник на Замъка Зайн, но и професионалният актьор Филип Филипов, който вече осма поредна година се превъплъщава в ролята на Краля – Рицар и Пазител на Замъка. Участник в четири филма в ролята на Христо Ботев, познат с ролите си на Св. Софроний Епископ Врачански, Паисий Хилендарски, Алеко Константинов и други, привличаше с чаровната си усмивка и величествена осанка и малки и големи гости на изложението.

„Няма какво да ни спре“, разказа собственикът и строител на Замъка Георги Тумпалов. „Не само планирахме, но и изцяло приключихме с организацията на големи събития в Замъка“, а това са:

Изложба на Златното съкровище на Тутанкамон, която ще остане до края на Септември;
Направихме българският експонат за Световният Музей на Туризма в Пекин;
Световен Танго Маратон в Замъка;
Национално турне на Магьосника на Замъка в 21 града;
Второ издание на Националната игра БИТКАТА с над 100 участника;
Национален събор на Казахите в България;
Винария 2020;
Първо Световно Първенство по Средновековни битки;
Замъкът редом с Бъкингам, Триумфалната Арка и Лувъра в Париж и Замъкът в Бран беше избран за виртуален декор на компютърна игра и то от лидер в бранша.
Нова силна инициатива съвместно с 21 държави, посветена на Обединяващата роля на кирилицата;

„Има и още“, заяви управителят Янко Кръстев. „Работим по още няколко силни проекта. Това туристическо изложение ни дава ясен знак, че пътят, по който вървим е правилен. Като туристически атракцион ние сме без конкуренция, но все пак на всички, на които вече им омръзна да ни гледат стоповете ще припомня красивите думи на Василий Велики, роден в далечната 329 година:“

Превърнете завистта във възхищение !

Габриела Тодорова

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията