Slide
Slide

Извиняваме се за неудобството, каним жената да се върне в хотела – ще й възстановим надвзетата сума, казаха от хотела „Оазис ВИП клуб”

Слънчев бряг. Платих 64 лева за два чадъра и 4 шезлонга, обяви Гергана Димитрова във фейсбук и предизвика истинска лавина. Няколко часа по-късно тя изтри коментара си, а впоследствие закри и профила си в социалната мрежа, което накара мнозина да помислят, че е това е фейк профил, разпространяващ фалшиви новини.

Голямата сметка за чадър и шезлонг обаче се оказа реална – бележката е издадена вчера на плажа пред хотел „Оазис ВИП Клуб”. Касовият бон е на името на „Галакси инвест груп” АД, която е наела тази зона от плажната ивица, съобщава Флагман.

Колегите от Нова ТВ днес са установили, че въпросната Гергана е от Казанлък. През уикенда е била в Слънчев бряг. С приятели са заели четири шезлонга и два чадъра пред хотел „Оазис ВИП клуб”.

В събота, в 13:41 часа с изненада установили, че трябва да платят не 24 лева, колкото е анонсираната цена за плажни принадлежности на „Слънчев бряг-Централен”, а 64 лева.

„Жената действително е ползвала два чадъра и четири шезлонга, сумата е грешно начислена от наш служител за което се извиняваме. Каним я да се върне, ще възстановим надвзетата сума”, каза Даниела Конярова, управител на хотела пред Нова ТВ.

Служител с малко име Мартин признава, че е допуснал грешка. Разбрал за нея, след като се отчитал на шефа си. Извинява се и се надява да не го уволнят, защото имал такива съмнения. Обяснява, че работил само от няколко дни.

Нелепата грешка е на път да сложи петно върху бг туризма в началото на сезона. Министерството на туризма реагира бързо и се очаква да наложи глоба на стопанина на този плаж, а оттук нататък всички фирми, управляващи чадърите и шезлонгите по Черноморието ни ще трябва много да внимават, за да не допускат подобни гафове.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията