Slide
Slide

София. „Бях изумен да открия толкова много дестинации и атракции. Изключително съм впечатлен да видя толкова модерни съоръжения и толкова големи инвестиции в сектора, който представлявате“, заяви посланикът на Япония в България Н. Пр. Хироши Нарахира, след като се запозна с  дейността на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и с възможностите на членовете на организацията за здравен туризъм.

Сравняват високото качество на здравния туризъм в Св. св. Константин и Елена с един от най-известните курорти в Европа

На срещата днес председателят на БУБСПА Сийка Кацарова и зам.-председателят Живко Иванов разкриха в детайли огромните възможности, които България предоставя за Медикъл/СПА и СПА туризъм, в основата на които стоят изключителните ни природни дадености – минерална вода, лечебен климат, море и слънце.

Сийка Кацарова и Кармен Щрук провеждат работни срещи в българските курорти относно здравния и СПА туризъм

„Благодарим за предложението на Посланик Нарахира за комбиниране на минерални извори, културно-исторически туризъм и вино, която комбинация според него ще впечатли японския турист и ще изведе на качествено ново ниво дестинацията ни, позната в Япония само с киселото мляко и розата“, споделиха след срещата от БУБСПА.

Хотелски комплекси в Поморие и Ахелой представиха висококачествения си Медикъл/СПА и СПА продукт

Н. Пр. Нарахира категорично заяви своята подкрепа към БУБСПА и пое ангажимент след предоставяне на презентация от Съюза, която да съчетава трите предложени акцента, да я разпространи лично сред туристическата индустрия в Япония.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията