Slide
Slide

Пловдив. Носителят на превъзходни оценки в световната мрежа за резервации Букинг – „Парк и СПА Хотел Марково“, е сред претендентите за златните статуетки на седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021, съобщават от ВИП Комюникейшън.

Събитието, което ще отбележи значимите постижения на компаниите, които работят в най-важната сфера за развитието на полуострова и най-засегната от Ковид-кризата, ще се състои на 02.12.2021 г. от 20 ч. в емблематичния 5-звезден хотел Маринела.
Парк и СПА Хотел Марково е разположен в полите на Родопите и предлага уникално четиризвездно изживяване, съчетаващо природа, прекрасни гледки и безброй СПА изкушения.

Летище „Пловдив“ обяви зимното си разписание, от 1 ноември ще се изпълняват нови полети

Мечтаната семейна СПА почивка е само на 2 км южно от Пловдив и осигурява бягство от шума на големия град.
Хотелът разполага с 110 помещения, като гостите могат да избират между Стандартна и Делукс стая, Делукс Студио, Делукс Апартамент и ВИП Апартамент.

„Основна наша мисия е да развием и предоставим услуги на най-високо ниво за туризъм от семеен тип. Доказателство за тези намерения са и последните нововъведения в хотела — Четири топли вътрешни басейна, два от които с детски атракциони, външно джакузи с гореща вода и голям външен басейн за летния сезон.

Разширяването на външния парк с люлки, катерушки, въжена пирамида и уникалната «Въжеландия» е гаранция за пълноценна семейна почивка!

На вниманието на вашите деца са и зала за аркадни игри и PlayStation 4, както и външни клатушки и детски въртележки тип карусел. За разлика от други хотели в Пловдив и региона, тук ще намерите възможност да релаксирате пълноценно и да се разходите на чист въздух, като не забравяйте да се отбиете и през нашия мини зоокът, любим на гостите от всички възрасти“, споделят от управата на хотела.

Той е носител на серия от престижни награди като – Най-добър СПА хотел за семейна почивка на 2020 г. – БХРА (Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация), Най-добър четиризвезден СПА хотел на 2020 г. – BATI (Balkan Awards of Tourism Industry), Най-добър четиризвезден градски СПА хотел с най-атрактивен детски увеселителен парк на 2019 г. – БХРА (Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация) и др.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията