Slide
Slide
Балчик. Голф игрището на Лайтхаус край Балчик беше отличено от World Golf Awards за най-доброто в България за 2021 г. Наградата за най-добър голф хотел в страната ни получава Pirin Golf & Country Club.
„За нас е голямо удоволствие и чест да бъдем признати за най-доброто голф игрище в България през 2021 г. След като спечелихме най-добрия голф хотел в България за 2016, 2018, 2019 и 2020 г., това ново признание ни носи още повече гордост, тъй като признава нашия непрекъснат стремеж да се подобряваме във всеки аспект от нашия бизнес“, коментира Георги Чуклев, главен изпълнителен директор на Лайтхаус Голф и Спа Хотел.
„Бихме искали да благодарим на нашите невероятни green keeps, че поддържат голф игрището във възможно най-добра форма и разбира се на всички вас, които ни подкрепихте!“, добави Чуклев.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията