снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Москва. Българските граждани вече могат да влизат в  Русия през въздушните контролно-пропускателните пунктове. Това бе регламентирано със заповед от 28 юни 2021 г., която дава възможност на гражданите на 10 държави, сряд тях и България, да посещават Русия. В списъка са включени още: Белгия, Йордания, Ирландия, Италия, Кипър, Китай, Лихтенщайн, Северна Македония и САЩ.

Първите руснаци кацнаха в Бургас, след като Москва възобнови полетите

Припомняме Ви, че през март 2020 година руското правителство реши временно да ограничи влизането на чужди граждани и лица без гражданство в Руската федерация, за да осигури безопасността на хората от коронавирусна инфекция.

По-късно руските власти одобриха списък на държавите, чиито граждани и лица с разрешение за пребиваване или друг документ, потвърждаващ правото на постоянно пребиваване в тези страни, могат да влязат в Русия през въздушните контролни пунктове на Руската федерация. През януари на гражданите на Беларус и Армения беше разрешено да влизат в Русия.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията