Slide
Slide

Бургас. След две години прекъсване заради пандемията Русия възобнови от днес полетите си до България. С два полета от Москва днес на Летище Бургас пристигат общо 350 руски граждани. Първият полет кацна в 16.45 с 172-ма пътника, вторият е планиран за 22.10 ч.

Русия възобновява полетите си до българските летища

Сред руснаците, които пристигнаха с първия полет има, както туристи, така и собственици на ваканционни имоти. Руснаците могат да кацат у нас, както и останалите европейски граждани, със сертификат за ваксинация, ПСР -тест или сертификат, че са преболедуване.

Правителството на Русия обяви честотата на полетите до българските летища

Облекчен режим има за постоянно пребиваващите.Те могат да влизат без тест и ваксина, но подлежат на задължителна карантина от 10 дни в имотите си у нас, обясниха от РЗИ Бургас. Повечето от руснаците , които кацнаха днес споделиха, че са ваксинирани с руската ваксина Спутник. Тя е призната от нашите здравни власти. Руските медии съобщават за засилен интерес към страната ни като туристическа дестинация. Текст и снимка zonaburgas.bg

Николай Йотовски, „Руал Травел“: Българските туристи с нетърпение очакват да посетят Русия, а руските гости да дойдат в България

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията