Русия възобновява полетите си до българските летища
Русия възобновява полетите си до българските летища
Slide
Slide
Slide
Slide

Варна. От днес Русия официално възстановява редовните си полети до България. На 30 юни тръгват полетите до летище Бургас, а до Варна – от 2 юли, съобщиха днес от “Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД за Bgtourism.bg.

Концесионерът на морските ни летища посочва, че до Бургас ще оперират авиокомпаниите: Aeroflot; Azur Air LLC; Ikar, LLC; Nordwind; Rossiya; S7/Siberia Airlines; Ural Airlines, а до морската ни столица полети са заявили – Aeroflot; Azimuth Airlines; Azur Air LLC; Bulgaria Air; Nordstar Airlines; Nordwind; Rossiya; Rusline; S7/Siberia Airlines. Към момента полети ще бъдат изпълнявани от авиокомпаниите, които имат разрешение, а това към днешна дата са България Еър, Aeroflot, S7/Siberia Airlines, Nordwind.

От 28 юни се възобновяват полетите между Русия и България

Честотата на полетите към днешна дата за Бургас е между 2 и 14 полета на седмица, а за Варна между 4 и 28 полета на седмица. Към днешна дата са планирани 742 полета от и до Бургас за юли, август и септември, както и над 300 полета от и до Варна през следващите три месеца.

Правителството на Русия обяви честотата на полетите до българските летища

В същото време руската авиокомпания Azimut Airlines обяви, че е в ход продажбата на самолетни билети за полети между Ростов на Дон и Варна. Полетите ще започнат да се изпълняват от 12 юли. Отпътуването от Русия ще бъде в 9.30 часа, а пристигането  – 12.05 часа (българско време). Връщането от морската ни столица е час по-късно, с кацане в Ростов на Дон в 15.10 часа (местното време). Цената на билетите започва от 56 евро. От 12 юли авиокомпанията започва полети и до Истанбул. Те ще бъдат два пъти седмично. 

Николай Йотовски, „Руал Травел“: Българските туристи с нетърпение очакват да посетят Русия, а руските гости да дойдат в България

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията