Slide
Slide
Кюстендил. Медицинските специалисти в СПА хотел Стримон Гардън дадоха днес практически указания и демонстрираха на учениците в специалност „Извършване на термални процедури в балнеологични и други възстановителни центрове“ от Софийската професионална гимназия „Княгиня Евдокия“ различни термални процедури.
Децата посетиха Медикъл/СПА центъра на хотела в изпълнение на споразумението между Български съюз по балнеология и СПА туризъм и гимназията за организиране и провеждане на обучение чрез работа (дуална система на обучение) при реални работни условия в базите на членовете на Съюза.
„Благодарим на СПА хотел СТРИМОН ГАРДЪН за гостоприемството и професионализма при посещението на децата. Вярваме, че реалната практика в най-добрите Медикъл/СПА центрове на България ще доведе до засилване на интереса към специалностите, подготвящи професионалисти за балнео и СПА сектора.
Стартираме инициативата за дуално обучение с вяра, че ще успеем да провокираме интерес сред децата и ще им помогнем да изберат грижата за здравето за свой професионален път“, съобщиха от Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията