Slide
Slide
Пловдив. Музикалните представления на пеещите фонтани започват от днес по традиционния си график всеки четвъртък, петък и събота до края на септември. Програмата на светлинното шоу е с начален час – 21:30.
Извършена е цялостна профилактика на съоръжението, което работи от началото на миналия месец, но без програма, за да се избегне струпването хората предвид епидемиологичната обстановка. Поради сериозния спад на заболеваемостта се предприема възстановяване на програмата. Тя включва 5 музикални композиции, които се редуват всяка седмица. Продължителността им е до 25 минути.
Всички фонтани в града работят нормално. Предупреждаваме гражданите да не се къпят в тях, тъй като водата се обработва със специални препарати, които могат до доведат до алергични обриви, особено при малките деца.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията