Зарица Динкова в Солун: България е посетена от над 540 хиляди гости от Гърция...
Солун. "Партньорството между България и Гърция е по-тясно от всякога и през последните години взаимното политическо доверие непрекъснато се задълбочава", отбеляза министърът на туризма...
„България Еър“ с участие в туристическата борса FITUR 2024 в Мадрид
Мадрид. Националният превозвач представя своята дейност пред посетителите на туристическата борса FITUR 2024, провеждаща се в дните от 24 до 28 януари в испанската...
35 български туристически фирми и 9 общини ще представят България на ITB в Берлин
Страната ни се връща в зала 3.2 на най-голямото туристическо изложение в света
Берлин. България ще участва в най-голямото международно туристическо изложение в света Internationale Tourismus...
България ще участва за 19-и пореден път на туристическото изложение в Париж
София. България ще се представи за 19-и пореден път на туристическото изложение International French Travel Market (IFTM) Top Resa, което ще се проведе в...
Самолет беше превърнат в ресторант в Турция
Атракцията привлича много почитатели на летенето и любопитни да изпробват новата атракция.
Вечеря в самолет, но без бързане и опасност от турбуленции, без пристягащ талията...
Огнен ад на Малдивите унищожи 7 луксозни вили в морето
Опустошителният огън е разрушил седем от водните вили, както и ресторанта.
Хотел номер едно на Малдивите претърпя опустошителен пожар, който се разпростря из целият курорт....
Момчиловци представя България на Международно изложение за култура и туризъм в Китай
Нинбо. Момчиловци представя България Международното изложение за култура и туризъм в китайския град Нинбо, съобщи кметът на селото Сийка Суркова.
На огромна площ от...
Oceania Cruises с нова колекция от редки вина
Oceania Cruises представи рядка колекция вина, налична на всички кораби с 80 нови предложения, произхождащи от Италия, Франция, Южна Америка и отвъд.
„Докато продължаваме да...
Ваня Атанасова, “Диадженти”: Трябва да се поставим на мястото на своите гости, когато проектираме...
В света на хотелите могат да възникнат толкова много въпроси, че може да се напише книга за тях. От компанията за балнео, СПА и...
“В неделя е време за …” интересен крем карамел от шеф-готвача на Астор Гардън
И този уикенд кулинарната ни рубрика "В неделя е време за ..." е в кухната на един от най-добрите готвачи в България - шеф...