Собственици и управители на заведения обсъждат с доц. Ангел Кунчев най-добрите мерки за безопасност...
Уебинар разяснява мерките за дезинфекция и грижата за клиентите в заведенията
София. Националната пациентска организация и Българската асоциация на заведенията организират уебинар за управители на...
Ресторантьорите са на крачка от протести! Собственици на обекти от цялата страна и БХРА...
Велико Търново. Управителният съвет на Българската хотелска и ресторантьорска организация (БХРА), всички председатели на регионални структури и собственици на обекти от цялата страна, се...
Отварят заведенията за хранене, в България започва нова фаза на облекчаване на Covid мерките
София. Заведенията за хранене и развлечения се отварят изцяло. Припомняме Ви, че на 1 април отвориха заведенията с маси на открито, а от днес...
Ресторантьори настояват за еднаква данъчна ставка при доставка на храна и кетъринг услуги
Намалението на данък добавена стойност за заведенията от 20 на 9% е срещнало масова подкрепа
София. Сдружение на заведенията в България и Българската асоциация на...
Започват проверки за спазване на COVID мерките в нощните заведения и курортите у нас
София. „Предстоят съвместни проверки на контролните органи на Министерството на здравеопазването, на МВР и на Министерството на земеделието и храните, тъй като масово не...
ДДС става 9% за заведения, заведения за обществено хранене и развлекателен сектор (обновена)
София. ДДС става 9% за заведения, заведения за обществено хранене и развлекателен сектор, категоризирани по Закона за туризма. За това се разбраха на работна...
Наслада за сетивата! Шеф Дичев – от Кулинарната академия в Добрич до престижни ресторанти...
Младият готвач днес изкушава пловдивчани и гостите на града с вкусни ястия и десерти
"Шеф Дичев е професионалист, с когото имах привилегията да работя. Той...