Снимки facebook.com/villakaryabodrum
Slide
Slide

Бодрум. Вила „Каря“ – така се казва луксозното имение, където бяха направени снимките на втория сезон на реалити предаването „Ергенът“ по bTV. Намира се на 15 км от Бодрум. „Къщата може да бъде наета за минимум 3 нощувки според Airbnb. 4 200 долара е цената за наем на ден, но за този уикенд е заета“, съобщиха стопаните пред Bgtourism.bg. 

Огромната и красива вила, която впечатли българските зрители, е в Средиземноморски стил. Най-голямата спалня е 60 кв. метра или колкото един апартамент в жилищен блок в България. В помещението има и джакузи и камина. Красива панорамна гледка към борови дървета се разкрива от френските прозорци и от просторна тераса на стаята.

Къщата включва и още просторни 5 стаи, за една от тях се посочва, че е 30 квадрата. Общата площ на вилата е 1 600 кв.м, а на имението – 38 декара.  

Двете веранди осигуряват така необходимото спасение от слънцето – верандата на всекидневната включва 2 просторни зони за сядане с бар и с пълно обслужване, докато кухненската веранда може удобно да побере 18 души за приятна лятна среща.

Градинари се грижат за огромния двор с богата растителност. Високи кипариси, огромни кактуси, маслинови дръвчета и екзотични палми допълват елегантната архитектура на вилата и допълнително допринасят за средиземноморската и романтична атмосфера.

Финландска сауна и голяма маса за билярд разнообразяват ежедневието на гостите във вилата. Иконом, детегледачка и готвач са на разположение на гостите на вилата. Близо до луксозното имение има яхтени пристанища.

Сподели публикацията