Slide
Slide

София. Летище София добавя нова дестинация от тази събота, съобщиха от аеропорта. Първият полет по линията Осло – София на авиокомпания Norwegian ще кацне на 24 юни, в 20:10 ч. Самолетът ще бъде посрещнат в българската столица с традиционен воден салют.

Над 621 хил. пътници са преминали през летище София през май

До норвежката столица ще се лети всяка сряда и събота. В сайта на авиокомпанията са пуснати билетите за продажба. Програмата ще продължи до 28 октомври. Продължителността на полетите ще е 3 часа и 5 мин.

„С повече маршрути и с повишена полетна честота вече сме добре подготвени за потребителското търсене за пътувания до Норвегия през летния сезон. Очакваме с нетърпение да посрещнем пътниците на борда и да ги отведем към красивата София, както и да летим по обрания път, за да покажем на българите Осло, столицата на Норвегия“, това каза Магнус Томе Маурсунд – изпълнителен вицепрезидент „Полетна мрежа, ценообразуване и оптимизация“ на Norwegian.

Блясък и красота: MSC вгради милиони кристали Swarovski в емблематичните стълбища на круизните си кораби, за да направи пътуванията стилни и специални (снимки+видео)

Сподели публикацията