Блясък и красота: MSC вгради милиони кристали Swarovski в емблематичните стълбища на круизните си кораби, за да направи пътуванията стилни и специални (снимки+видео)
Блясък и красота: MSC вгради милиони кристали Swarovski в емблематичните стълбища на круизните си кораби, за да направи пътуванията стилни и специални (снимки+видео)
Slide
Slide
Slide
Slide

Руслан ЙОРДАНОВ
Рим. Интериорът на круизните кораби в най-новата история на туризма впечатлява със своите грандиозни и архитектурни решения. Всеки следващ кораб е по-екологичен, по-модерен и предлага повече преживявания.

Круизната компания MSC Cruises, която има привилегията да е с 300-годишна история, има и отговорността да задава стандартите за развитието на круизната индустрия. Армия от хиляди служители в цял свят брани високото ниво на гостоприемство, с което корабите печелят сърцата на своите гости от всички континенти.

Анджело Капуро, MSC: Бъдещето принадлежи на круизите, фокусирани сме върху умните решения за устойчиво развитие

Днес пътешествията на корабите на MSC са по-специални, по-хармонични и все по-бляскави. Това се дължи на дългогодишно партньорство на круизната компания със Swarovski, което бе поставено преди 15 години с появата на кораба MSC Fantasia.

Хиляди кристали са вградени в стълбите на корабите, като това е запазена марка за MSC и я отличава от другите круизни гиганти. Елегантност по италиански за пътешествениците, подчертана с много блясък и красота. Може би това е най-предпочитаното място за снимки за социалните мрежи.  

Новият круизен кораб MSC Euribia получи името си от София Лорен на бляскава церемония в Копенхаген

Милиони кристали има не само на емблематичните стълбища, които отвеждат гостите към по-горните палуби. В наши дни туристите могат да отседнат и в каюти, украсени с кристали Swarovski – семейна компания с история от повече от 120 години и е известна с проектирането, производството и продажбата на кристали с най-високо качество в света.

Модерните и иновативни каюти на MSC Cruises се отличават с характерния за марката европейски стил, демонстриращ умела комбинация от мрамор, кристал и стъкло за създаване на емблематични дизайнерски елементи. В мебелите са вградени 700 хиляди кристала, които са използвани за украсяване на пространството, включително за мебели, като нощни шкафчета, бюфет, масичка за кафе и др.

MSC Seaview – Круизният кораб, на който децата забравят за телефоните си, а родителите се глезят със СПА, гурме и любими коктейли

Стенните аплици са специално проектирани, предлагайки зашеметяващо осветление в цялата кабина. Дори стените имат нотка блясък, с красиви коралови произведения на изкуството, искрящи от кристали. Стотици хиляди кристали на всеки кораб блестят не само на легендарните стълбища, но са и вградени в интериора на MSC Yacht Club – изискано място за всеки ценител на пътешествията.

Впечатляващ трибют на Тина Търнър се радва на огромен интерес на борда на MSC Seaview (снимки+видео)

Подарете си едно специално и незабравимо пътешествие с круиз! Свържете се с вашите туристически агенти, които организират вашите ваканции. Заедно с експертите от CruiseGuru те ще ви предложат най-доброто и мечтано пътуване, в което през деня да откривате нови и автентични дестинации и преживявания, а вечер да се наслаждавате на ароматните коктейли и впечатляващите шоу програми.

Сподели публикацията