Slide
Slide

Св. Влас. Еднодневни ол инклузивни пакети без нощувки пусна световноизвестната верига Riu за хотели по българското Черноморие.

Цените с настаняването са изключително привлекателни в сравнение с последните сезони, като за лято 2021 Riu Helios Paradise & Riu Helios Bay предлагат още по-атрактивни детски намаления, като е променена възрастовата граница за децата: от 4 до 12 навършени години.

RIU предлага здравословна ваканция с богати възможности за спортна активност

Предложена е и нова услуга – безплатни анулация в Риу хотел до деня на пристигане. Услугата е валидна за резервации през сайта на Riu: www.riu.com, както и през следните сайтове:

https://riuheliosparadise.bg/

https://riupalacesunnybeach.bg/

https://riuheliosbay.bg/

Всички туристи, които са на плаж в Свети Влас и Обзор и не са настанени в Riu, могат да подминат скъпите ресторанти и да се възползват от предложението, което още през миналия сезон срещна голям интерес сред чуждите и българските туристи.

RIU предлага офис с дъх на море – красиви морски изгледи, залези и вкусна храна

Riu Helios Paradise предлага континентална закуска, богат избор от салати, ястия, десерти и плодове за обяд и вечеря, както и следобедно изхранване. На воля туристите могат да се насладят на разнообразни освежаващи напитки и коктейли.

За най-малките гости пакетът включва детска анимация, голяма детска площадка, бебешки и детски басейни с водни атракциони или така нареченият Splash water park.

Услугата включва още: безплатен паркинг, Wi-Fi и шезлонги и чадъри около петте басейна на модерния хотел.

Детайли по предложението: https://riuheliosparadise.bg/allinclusive-daypass/

За гостите на град Обзор, които желаят да се възползват от ол инклузивен ден в Риу Хелиос Бей, хотелът предлага следните услуги в пакета: закуска, обяд, следобеден снак, кафе и сладкиши, вечеря, местни алкохолни и безалкохолни напитки и разнообразие от коктейли на трите бара на хотела; чадъри и шезлонги на външен басейн с джакузи и водни легла; детски външен басейн с пързалки  и детска анимация.

За допълнителна информация: https://riuheliosbay.bg/allinclusive-daypass/

Резервации са възможни и през официалните уебсайтове на хотелите http://riuheliosparadise.bg/ и http://riupalacesunnybeach.bg/ бързо, лесно и удобно, с  възможност да се заплаща с  кредитна карта.

Подари емоция!

Резервирай в RIU Hotels and Resorts!

За резервации:

* Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise, Riu Helios Bay, Suneo Helios Beach
saleshelios@tts.bg

Т: +359 550 77 337; +359 550 77 339 от понеделник до петък от 09.00 до 18.00
М: +359 889 255 955; +359 885 111 076; +359 885 111 081

* Riu Pravets Golf and Spa
reservationspravets@tts.bg / T: +359 29024100

или on-line на:
http://riupalacesunnybeach.bg/
http://riuheliosparadise.bg/
http://riuheliosbay.bg/
https://riupravets.bg/

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията