Slide
Slide
Slide
Slide

Златни пясъци. Престиж Делукс Аквапарк Клуб, намиращ се в курорта “Златни пясъци”, отвори врати и посрещна първите си гости за новия туристически сезон.

Сред първите туристи са семейства от румънския град Констанца.

“През май нашите гости от България и чужбина ни избраха, тъй като предлагаме безплатен паркинг. Откриваме сезона със страхотен нов пица снак на пещ. Цялата Снак концепция е разширена с нова Снак позиция”, сподели пред Bgtourism.bg Биляна Енчева – директор “Продажби” в Престиж хотели и Аквапарк.

Хотелите Престиж се утвърдиха като любимо място за почивка сред семействата с деца, а Престиж Делукс Аквапарк Клуб е един от най-забавните хотели в Златни Пясъци, тъй като разполага с Аквапарк, който ще отвори още при първите дни с хубаво време. Водната атракция привлича малки и големи с 11 пързалки (6 от тях ще работят при хубаво време през май).

“Разполагаме с велосипеди, които ще предоставяме на нашите гости, които винаги окуражаваме да изследват прекрасния район около нас. Семействата обожават нашата нова игра. Тя е тип Лов на Съкровища/Escape Room. При сканиране на QR код на рецепция, гостите ни влизат в приключение, в което трябва да разрешат 8 загадки скрити в хотелите ни. Те са на български и английски език, като до средата на май, ще имаме и версия на румънски език.Предлагаме детски клуб с играчки по Монтесори за най-малките, както мини детски пързалчици и плитък басейн. В хотела има уникална „Fun“ зона с много безплатни Плейстейшън Конзоли, тенис на маса, джага и още забавления. Предоставяме безплатен високоскоростен интернет, за да могат гостите ни да гледат любимото си шоу по Нетфликс например, без да се налага да ползват мобилните си данни в роуминг”, каза още Биляна Енчева. 

Сподели публикацията