Slide
Slide
Slide
Slide

Аман. Предстои организиране на роуд шоу за български туроператори в Йордания. Това стана ясно след среща на посланика на България в Йордания Метин Казак с д-р Абдул Разак Арабият – изпълнителен директор на Борда по туризъм на Йордания.

Средно около 10 000 български туристи посещават годишно Йордания с тенденция за увеличаването им в бъдеще. В тази връзка ще бъдат положени усилия за откриването на директна авиолиния “София – Аман”. Сред основните акценти на разговора са били още: разработване на възможности за съвместно сътрудничество в областта на промотирането на Йордания като туристическа дестинация сред българските туристи; популяризирането на България като туристическа дестинация сред йорданските туристи чрез организиране на изложение за йордански турагенции в България.

На срещата, са присъствали още: г-н Маджди Якуб, член на Комисията по външни работи и председател на Комисията по туризъм в Камарата на представителите на Йорданския парламент, г-н Сухейл Халаса, председател на Йорданското общество за туризъм и туроператори, г-н Маджди Туал, български възпитаник, г-н Ахмад Алхмоуд, маркетинг директор в JTB, г-н Маджд Абу Аркуб, областен маркетинг мениджър в JTB.

Сподели публикацията