Братислава
Slide
Slide

Бургас. Самолетни билети по 12.99 евро за полети от Бургас до Братислава вече са в продажба чрез сайта на Ryanair. Нискотарифната авиокомпания започва полети между двата града от 26 март – неделя, съобщиха от летището в морския ни град.

През април ще летим от Варна до популярна дестинация в Испания

Въздушната връзка ще се осъществява до 28 октомври – събота. 7 месеца полетите ще бъдат 4 пъти седмично – понеделник, четвъртък, събота и неделя. Продължителността на полета е 1.45 часа.

Фрапорт: На летището в Бургас са инвестирани над 103 милиона евро в множество проекти от началото на концесията до края на 2022 г.

Бра̀тислава е столицата и най-големият град на Словакия, административен център на Братиславски край. Населението му е около 463 000 души. Разположен е в югозападната част на Словакия, на двата бряга на река Дунав и на левия бряг на Морава. Братислава е чудесна дестинация за семеен уикенд. Това е единствената столица в света, която граничи с 3 други държави – Словакия, Австрия и Унгария. Замъкът, Старото кметство, Синята църква, Михалската порта, Статуите на Братислава, Платформата за наблюдение на НЛО и други мести забележителности привличат целогодишно туристи в Братислава.

Сподели публикацията