Slide
Slide

Варна. Чартърен полет от Варна до Жирона ще позволи на българските туристи да посетят едни от най-популярните забележителности в испанския мегаполис Барселона. Новата дестинация от днес е в богатото и интересно портфолио на българския туроператор Абакс. Програмата ще бъде реализирана с полет на 8 април и съвпада с пролетната ваканция, като това позволява на семействата да планират своето пътуване заедно с децата си.

Пакетните цени включват самолетен билет Варна – Жирона – Варна, 6 нощувки в топ хотела на брега на Коста Брава – Maria Del Mar 4*, трансфери, медицинска застраховка и застраховка Отмяна на пътуване. Цената на екскурзията е 1 318 лева на човек в двойна стая.

В Барселона туристите могат да направят обзорна обиколка на града и да посетят стадион Ноу камп. На място всеки турист ще бъде обслужен от отлични екскурзоводи с много знания и компетенции, а за най-любопитните се предлагат и много допълнителни екскурзии. Магическите фонтани, Шедьоврите на Гауди (ЮНЕСКО) с включени входни такси за Саграда Фамилия и Парка Гюел; Абатство Монсерат с Черната Мадона; Емпуриабрава и Бесалу, с включен обяд и билет за разходка с корабче; Аквариум; Фламенко вечер, с включена входна такса и вечеря, са само част от предложенията, а това е и идеалният момент да се включите в повечето от тях, предвид благоприятния климат през април.

Почивки от Варна

Испания е държавата, която съчетава дълги пясъчни плажове, живописна архитектура и горещ темперамент, който тече в кръвта на местните жители. Страна, привличаща милиони туристи всяка година и несъмнено един от най-добрите варианти за почивка по време на пролетната ваканция! През април Жирона е един от най-живописните средиземноморски градове, намиращ се на 100 км от Барселона.

 

АБАКС е единственият туроператор в България, който продава своите програми само посредством регистрирани туристически агенции на територията на цялата страна. Свържете се с туристическа агенция във Вашия град за програмата на АБАКС.

Сподели публикацията