Slide
Slide

София. Търсите още и нови възможности за улеснени работни процеси и максимален ефект за Вашия хотелски бизнес през 2024 г.?

За Вас е важно да бъдете независими и все по-свободни във Вашата маркетингова и ценова стратегия, да използвате иновативно опции за Revenue Management и да бъдете още по-продуктивни с дигиталните активи?

Отговор на тези въпроси ще дадат екипите на Anstea Synergy Exely & Brand Star, както и проф. Макс Старков. Те имат удоволствието да Ви поканят да се присъедините за ексклузивен, променящ играта уебинар, предназначен да изстреля вашия хотелски бизнес през 2024 на 28 март. 

В един свят на динамично развиващи се технологии и нови поколения, разберете как вашия хотел може не просто да работи, а да се развива и оптимизира продажбите.

Ексклузивно ще имате шанса да се докоснете до:

проф. Макс Старков – международно признат стратег и консултант по хотелиерски технологии и дигитален маркетинг
Анита Велинова – мениджър в Anstea Synergy Exely с изключителен професионален опит в корпоративни партньорства и стратегически подход към ефективни бизнес процеси в хотелиерството
Десислава Николаева – Маркетинг мениджър в Brand Star

Гмурнете се в света на въздействащо позициониране и дигиталното ангажиране с Десислава, докато тя разкрива ключовите дигитални дейности, с които да блеснете през високия сезон.

Не пропускайте тази изключителна възможност да научите водещи практични възможности, които ще ви донесат несравним успех през 2024!

Уебинарът ще се проведе онлайн – на 28 март 2024, от 15.30 часа (UTC+2). 
Регистрирайте се сега на: http://subscribepage.io/b1dMwi
Сподели публикацията