1 217 171 уникални потребители избраха това лято да се информират за най-важните новини в областта на туризма в България и по света чрез Bgtourism.bg. Това сочат официалните данни на Google Analytics за периода май-август 2023. Новините през лятото са прочетени над 11 милиона пъти! През годините медията спечели огромното доверие с последователната си политика, която бе градена на база на фактите, и с мисията си да бъде полезна на потребителите и на професионалистите в туристическата индустрия.

Днес Bgtourism.bg е желан и необходим източник на информация с огромен авторитет, както и предпочитан партньор за постигане на бързи и ефективни резултати. През юли медията ни постигна нов рекорд привличайки над 600 хиляди уникални потребители месечно.

Световните и независими броячи отбелязват, че Bgtourism.bg е водеща медия за туризъм и туристически новини в България. Фантастичен старт има и новата ни медия Spatourism.bg, която чрез утвърдените ни канали се радва на огромен интерес.

Публикацията, която е събрала най-голяма аудитория в Bgtourism.bg това лято, е за ваканцията на семейство от Габрово, което избра Шкорпиловци за своята почивка – отчетени са над 130 000 прочитания. Провокирахме аудиторията и с публикацията Защо не трябва да посещаваме Тюленово, откроявайки спокойствието, съхранената природа и чудесните кулинарни предложения на дестинацията, които няма да дадат възможност на хейтърите да се изявят в социалните мрежи. Материалът събра над 46 хиляди прочитания. Новият хотел Grande Vista Resort & Spa получи близо 40 хиляди прочитания. През първите 7 месеца на т.г медията подобри посещаемостта си за цялата 2022 г., а целта е през 2023 г. да отбележим над 3 милиона уникални потребители годишно или общо над 6 милиона от създаването на медията през 2018 г. Качественото съдържание и авторските публикации на екипа на Bgtourism.bg се ценят и радват на голям интерес. Ето и ТОП 20 на най-четените публикации за периода май-август:

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA