Габрово. Семейство от Габрово за първи път избра да почива в двузвезден семеен хотел в Шкорпиловци. Мястото избрали чрез онлайн платформа за резервации, в която оценката е била 9.4 от 10 възможни точки.

“Бяхме 6 дни. Имаме едно дете на 7 години и искахме да отидем на морска ваканция. След почивката си и покрай онази работа с бележката за рибай стека, която за пореден път провокира много хора в страната да надигнат гласове, че българският туризъм не става за нищо, искам да ви разкажа за последното ни посещение, защото не всичко е ужасно, не трябва всичко да се слага под общ знаменател. Така не правим услуга на хората, които се опитват да развиват качествен бизнес и услуги в България, а тях все пак ги има! Това е причината след ваканцията моето семейство да даде максимална оценка 10 на вилата, в която отседнахме и получихме чудесна лятна почивка”, сподели пред Bgtourism.bg Надя Колева.

“Мога да кажа, че очакванията ни бяха надминати. Това е едно истинско оазисче, където определено ще се върнем някой ден!

Самото с. Шкорпиловци е отдалечено на 1.5 км от плажа, но е изключително спокойно, има си магазинчета с нормални цени, а разходката до плажа, вечер особено, си е удоволствие, тъй като има изградена алея с множество пейки по пътя.

Плажната ивица е огромна, чиста и съвсем ненаселена, т.е., огромна част от нея е свободна зона. Реално има платена зона само на централния плаж, където има и няколко заведения”, разказа Надя.

Мястото, където семейството от Габрово е отседнало, е Вила Адриан. Това е семеен хотел, 2 звезди, разположен е малко над централния площад в с. Шкорпиловци.

“Хотелчето разполага с 14 стаи, ние бяхме настанени в четворна стая, с голяма веранда, климатик, хладилник, кана за топла вода, телевизор, всички стаи са със самостоятелни бани, а допълнителна тоалетна има и на първия етаж.

Снимки Надя Колева

Стаята беше голяма и просторна, мебелите бяха много красиви, а матраците – повече от удобни! Беше изключително чисто и подредено, на всеки 2 дни чистеха, сменяха и чаршафите и кърпите.

Голямо попадение се оказа и ресторантчето към хотелчето, което е разположено на втория етаж, на открита тераса. Мястото отново беше чисто и приятно, а храната – повече от отлична! Има разнообразие от храни, включително и няколко вида риба, а мидите просто са задължителни, без спор, това са най-вкусните миди, които сме яли някога! А цените са повече от нормални!

Предлагат сладолед и летни коктейли, които приятно разхлаждат в летните жеги. Самите домакини са изключително мили и любезни хора, с които е удоволствие човек да общува!”, допълни Надя Колева.

Вашите разкази за добрите примери в българския туризъм очакваме на редакционната ни поща office@bgtourism.bg

Авторските и позитивни новини в Bgtourism.bg бележат нови рекорди по посещаемост

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA