Авторските и позитивни новини в Bgtourism.bg бележат нови рекорди по посещаемост
Авторските и позитивни новини в Bgtourism.bg бележат нови рекорди по посещаемост
Slide
Slide
Slide
Slide

Позитивните новини са все по-търсени в онлайн пространството и едно от доказателствата за това е поредицата с добри примери, които Bgtourism.bg ежедневно представя и налага. Медията ни, която е водеща в областта на туризма, беше една от малкото, която през последните седмици не публикува информации за празни курорти, скъпи “пържоли” във Варна и супи в Созопол, за цените за сладоледените топки или за кубчетата лед, акцентирайки на авторските и интересни публикации, с които също доказахме през годините, че може да се реализира сериозен трафик, харесвания и споделяния.

Последната интересна информация, която предизвика голям интерес, е за ваканцията на семейство от Габрово, което сподели своите прекрасни впечатления за почивката си в Шкорпиловци. Историята от 23 юли – неделя, вече е прочетена над 112 хиляди пъти за по-малко от 5 дни и споделена от стотици сънародници. Най-голяма е била аудиторията на публикацията на 24 юли, когато е достигнала до над 36 хиляди души. Трябва да отбележим, че това са реални посещения, тъй като в наши дни сайтове без авторитет и сериозна аудитория имат възможност да инсталират плъгини за манипулиране на прочитанията на новините си и се опитват да заблудят своята публика и представителите на бизнеса с десетки или стотици хиляди “прочитания” на материалите си. Нашите дългогодишни партньори и читатели вече са се убедили в коректното ни и професионално отношение.

В ТОП 4 на най-четените публикации в Bgtourism.bg за юли влизат информациите за новите атракции в Балчик и Албена, както и събитието на паметника в Шумен, който бе домакин на оперетен спектакъл. Световният и независим брояч SimilarWeb, който представя месечни и тримесечни данни, за пореден път е категоричен, че Bgtourism.bg е най-посещаваната медия за туристически новини в България през последните месеци.

Огромен плаващ аквапарк в морето е най-новата атракция в Албена

Медийната ни група се отличи в онлайн пространството с дългогодишната си и последователна политика, а броячите показват, че авторските ни публикации са търсени и необходими на аудиторията. Благодарим на всички за многобройните поздравления за обективната ни и полезна информация, която ежедневно публикуваме.

На плажа в Балчик вече е най-новата атракция в Европа – бърза кола във водите на Черно море (видео)

Новините ни през последните 3 месеца са прочетени близо 2,5 милиона пъти от близо 700 000 уникални потребители. Bgtourism.bg продължава да бележи нови рекорди според Google Analytics, след като посещаемостта през първите 7 месеца на 2023 година подобри резултатите на онлайн медията за цялата 2022 г. Нашата цел през 2023 г. е да достигнем до близо 3 милиона уникални потребители годишно с над 10 милиона прочитания на новините, а към днешна дата тя е реално постижима. С това не само показваме, че с позитивна информация може да бъдем полезни на професионалистите в туристическата индустрия и на потребителите, но и да насочим вниманието към добрите страни на българския туризъм.

ТОП 10 на най-четените публикации за юли 2023 г.

Сподели публикацията