Въздушно шоу и много награди за участниците в конкурса “Моето пътешествие” на Bgtourism.bg (снимки)
Въздушно шоу и много награди за участниците в конкурса “Моето пътешествие” на Bgtourism.bg (снимки)
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Да, мечтите се сбъдват!
В това се убедиха днес участниците в националния конкурс за детски разказ на водещата информационна агенция в бранша Bgtourism.bg, които станаха част от вълнуваща церемония по награждаването на Летище “София”.

Децата, техните родители, представители на медии и официалните гости, първо посрещнаха първия полет по линията, която свързва София със столицата на Азербайджан Баку.

Кацането на самолета на AZAL на летище София беше отбелязано със специална церемония, част от която станаха и нашите талантливи автори.

Посрещнаха с воден салют първия самолет на Azerbaijan Airlines по новооткритата авиолиния между София и Баку

Присъстваха Павлин Петров – заместник-министър на туризма, Н. Пр. Хюсеин Хюсеинов – посланик на Азербайджан в България, Хесус Кабайеро – главен изпълнителен директор на СОФ Кънект. На церемонията присъства регионалният мениджър за Европа на AZAL – Камран Гаджар, който потвърди, че съществуването на авиолинията е възможност да задълбочаваме сътрудничеството между България и Азербайджан.

Децата изтеглиха своите награди в конкурса, които бяха осигурени от четири първокласни хотела в София

“Първо искам да благодаря на нашите любезни домакини от Летище София – сподели редакторът на конкурса Кристиан Иванов. – Няма как да има по-подходящо място, на което да бъдат наградени нашите млади автори, от Летище “София”. Това е отворената врата на България към света. Както и отворената врата на света към България!

Големи благодарности и към нашите партньори от Министерството на туризма, които веднага подкрепиха нашата инициатива. Кауза, която цели да вдъхнови децата на България да изразяват себе си с творчество, любов към родината и страст към пътешествията. Огромни благодарности и към нашите партньори от столичните хотели InterContinental Sofia, Hilton Sofia, Grand Hotel Millennium Sofia и Grand Hotel Sofia. Хотели, които са символ на най-високо качество и всекидневен стремеж към съвършенство.

Не бихме могли и да мечтаем за по-добри партньори в инициативата на информационна агенция Bgtourism.bg и вярваме, че прекрасните деца на България го заслужават!.
Всички деца получиха грамоти и награди от Bgtourism.bg, Министерството на туризма, Летище София и хотелите InterContinental Sofia, Hilton Sofia, Grand Hotel Millennium Sofia и Grand Hotel Sofia, които осигуриха за всяко дете семейни ваучери за брънч или вечеря в ресторантите си.

Сподели публикацията