Slide
Slide

Кьолн. Lufthansa разширява своето високачествено предложение за първа класа със „Suite Plus“, което включва отделна двойна кабина с високи до тавана стени и изцяло затваряща се врата, голяма маса и две широки седалки, които могат да се превърнат в двойно легло. Пътешествениците ще получат самостоятелна стая в небето!

Гостите на First Class Suite ще могат да затоплят или охлаждат своите почти един метър широки седалки в апартамента според личните си нужди и да свържат собственото си мобилно устройство към развлекателната система. Достатъчно пространство за съхранение е осигурено от гардероб в апартамента, така че пътниците да могат да се преоблекат и да имат всичките си лични вещи под ръка.

Круизна компания предлага тригодишно пътуване от Истанбул, ще бъдат посетени 375 пристанища в 135 държави

Кабинният екипаж сервира гурме менюто в желано от гостите време. Можете да се насладите на храната в частните апартаменти на голямата маса First Class, подобно на ресторант. Първата класа ще бъде въведена през 2024 г. на новодоставените Airbus A350s като част от „Lufthansa Allegris“ – новият продукт на авиокомпанията за дълги разстояния.

„Allegris“ е част от най-големия основен проект за продукти и услуги в историята на Lufthansa Group, с обща инвестиция от 2,5 милиарда евро до 2025 г. С „Allegris“, повече от 80 чисто нови самолета на Lufthansa – Boeing 787-9s, Airbus A350s и Boeing 777-9s – ще летят до дестинации по целия свят. Самолети, които вече са в експлоатация с Lufthansa, като Boeing 747-8, също ще бъдат преоборудвани. 

Гостите в бизнес класата също могат да се насладят на собствен апартамент, който предлага повече уединение благодарение на високите до гърдите стени и плъзгащите се врати. Вътре е възможно да се свържат двата апартамента, така че гостите, пътуващи заедно, да могат да се насладят на голяма степен на уединение. Тук пътуващите на първите редове могат да се насладят на по-голямо лично пространство, монитор с размер до 27 инча и достатъчно място за съхранение. Всеки апартамент разполага със собствен гардероб и личен минибар. 

АБАКС започна пролетните си програми до Египет, има по 6 полета седмично

Новата премиум икономична класа на Lufthansa също ще постави нови стандарти. Модерната седалка с иновативен дизайн може да се регулира лесно. Със сигурност ще намерите перфектната позиция на седалката без да безпокоите спътниците, които са седнали зад вас. Повече уединение, повече комфорт и повече пространство за вашето индивидуално изживяване по време на пътуване – това е обещанието на премиум икономичната класа. Благодарение на специалния дизайн, всички седалки имат дискретен екран за повече уединение и много лично пространство – идеални за приятна работа, хранене и почивка.

Нели Петрова, „Ориент 99“: Коректност и лоялност към партньори и клиенти – това е рецептата за успех в туристическия бизнес

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA