Slide
Slide

Истанбул. Компанията Life at Sea Cruises, дъщерно дружество на турската  фирма за управление на кораби Miray International, отвори продажбите за първия и единствен в света круиз с продължителност три години.

Истанбул, снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

Пътешествието ще започне на 1 ноември 2023 г. от пристанището в Истанбул с допълнителни качвания в Барселона и Маями, а продължителността ще бъде 1 095 дни. Маратонското пътуване ще се проведе на борда на кораба MV Gemini.

CruiseGuru с две ползотворни и впечатляващи презентации в Бургас и Варна

Снимки Life at Sea Cruises

По време на 36-месечния преход MV Gemini ще измине 130 000 мили и ще посети 375 пристанища в 135 държави и седем континента. Маршрутът няма да включва посещения в Русия, Близкия изток или Гренландия.

MV Gemini е рановиран кораб и разполага с 400 каюти. Цените започват от $29 999 на година или обща цена от $89 997 за цялото пътуване. Компанията предлага и опции за месечно плащане, започващи от $2 499, което включва храна и напитки. Туристите могат да се настанят от вътрешни каюти с площ от 12 кв. м до апартаменти с балкон с площ от 24 кв. м.

На борда на MV Gemini развлекателни дейности, включително уелнес център, тераса за слънчеви бани, плувен басейн, множество заведения за хранене. Корабът е оборудван и с бизнес център със зали за срещи, 14 офиса и библиотека, както и 24-часова болница на повикване с безплатни медицински посещения.

Мартенички и торта с българското знаме на круиз на Royal Caribbean

Сега най-дългият световен круиз в света беше предложен от Royal Caribbean. Круизът Ultimate World Cruise с продължителност 274 нощувки ще отплава от 10 декември 2023 г. до 10 септември 2024 г. на борда на Serenade of the Seas.

Запознайте се с предложенията на CruiseGuru ТУК

Сподели публикацията