Slide
Slide

Туроператорът предлага над 30 000 оферти за круизни пътувания в сайта си. От началото на февруари компанията увеличи екипа си  

Варна. Българският круизен туроператор CruiseGuru, който представлява най-голям брой круизни компании в страната ни, проведе презентации в най-големите ни морски градове – Бургас и Варна. В събитията се включиха десетки местни туристически агенти и туроператори, който споделиха, че презентациите са били изключително ползотворни, а възможностите – впечатляващи и неограничени на фона на огромния интерес сред българските туристи за пътувания с круизни кораби.

В момента CruiseGuru представлява над 30 компании в България – световни круизни брандове, които предлагат едни от най-атрактивните маршрути до най-красивите дестинации в цял свят. В сайта на българската компания, която се е специализирала в продажбата на круизи, могат да бъдат открити над 30 000 оферти.

„Компанията ни се е насочила изцяло към B2B бизнеса. Днес имаме много партньори в цялата страна, а презентациите ни позволяват не само да ги запознаем лично с актуалните си предложения, но и да градим нови запознанства с местни туристически агенции. По време на срещите си с продавачите на круизни пътувания имаме възможност да представим нашата онлайн платформа, която е единствената в България за резервации на круизи в реално време, както и да ги запознаем с новите си колеги. Нашият екип се увеличи.

С  гордост мога да представя и новите ни попълнения в екипа от началото на февруари. Това са Ивалина Цанова, която е работила дълги години към Qatar Airways като мениджър „Продажби“ в българския екип. Цанова влиза като Business Development Manager в компанията ни, която ръководя съвместно с Диана Благоева. Тя ще отговаря за връзките с всички наши основни акаунти и за развитието на продуктите, а Ивелина Чолакова подсилва екипа ни при обслужването на нашите агенти“, заяви пред Bgtourism.bg Никола Николов.

Пристанището на Доха бе домакин на церемонията по именуване на MSC World Europa

Никола Николов

Той е категоричен, че годината е започнала изключително силно за круизния туризъм, като за първи път са имали възможност над 200 български туристи да бъдат качени едновременно на един кораб за круизно пътуване. Интересът е огромен към новия кораб на MSC World Europe, както и за крузните маршрути на Карибите с Costa Pacific, където вече компанията със своите партньори са имали над 10 различни групи.

Най-актуалните новини за круизи ще откриете в рубриката на Bgtourism.bg – КРУИЗИ

„Ковид отключи при хората огромното желание се обръщат към своите туристически агенти, за да им организират индивидуалното пътуване, което включва няколко компонента – круиз, полет до круиза и преживяване на място. Увеличават се записванията при организираните групи. Все повече са и българските компании, които възнаграждават своите служители или партньори с круизни пътувания“, добави Никола Николов.

Първи поглед към колекцията круизи с луксозни яхти на Emerald Cruises за 2023 и 2024 г.

Той посочи, че не е привърженик на прогнозите и разчита да се работи непрекъснато, усърдно и в правилната посока. Вярва, че това носи успехите в края на годината.

„2020 г. ни показа, че каквото и човек да планира, винаги може да се случи нещо неочаквано, което да промени плановете. Целенасочени сме в това, което правим и партньорите ни оценяват високо нашата последователна политика и отдаденост“, допълни Николов.

Запознайте се с предложенията на CruiseGuru ТУК

Сподели публикацията