Slide
Slide

InterContinental Sofia откри новия си ресторант ADOR. Изисканото заведение е едно от най-вълнуващите допълнения към процъфтяващата кулинарна сцена на столицата, добавяйки ексклузивно преживяване чрез своята изключителна авторска кухня, уникален интериорен дизайн и петзвездно ниво на обслужване.

Независимо дали говорим за бизнес обяд или романтична вечеря –  най-новото гастрономическо пространство на София е задължителна спирка за всеки ценител на класата и приятната атмосфера. Вдъхновен от емблематичното си местоположение, ресторант ADOR се превръща в мястото, което всеки иска да посети и вече вдъхновява новите срещи и неповторими усещания.

Менюто на ADOR улавя най-доброто от местната и европейска кухня, като представя уникална комбинация от вкус, качество и аромат. Независимо дали става въпрос за Black Angus от Австралия или Wagyu Beef от Япония, гостите на ADOR ще могат да опитат уникален опушен вкус от барбекю на дървени въглища – Josper. Ако не си падате по стековете, менюто на ресторанта е изключително разнообразно и готово да задоволи сетивата на всеки.

В него ще откриете невероятна комбинация от любимите на всички класически ястия, приготвени по иновативен и оригинален начин, включително риба и морски дарове на Josper, вегетариански изкушения и елегантни десерти. Всяко ястие е приготвено като истински шедьовър, който отвежда гостите на съвременно кулинарно пътешествие.

Ресторант ADOR може да задоволи и най-взискателния вкус със своите невероятни авторски коктейли и богата винена листа.

Снимки InterContinental Sofia

Новото пространство на София пресъздава петзвездната атмосфера на хотел InterContinental, която отлично се интерпретира в цялостната визия на ADOR чрез много уют, удобство, комфорт, гостоприемство и, разбира се, присъщата за него елегантност. Освен на уникалните кулинарни изживявания,  клиентите на ресторанта могат да се на сладят още на изискана музика на живо, както и на тематични и ексклузивни събития. Ресторантът разполага също с пространство за частни събития, ВИП зала, бар и две нива в основната зала.

ADOR работи за закуска, обяд и вечеря от 06:30 ч. до 01:00 ч. Новото гастрономическо изкушение се намира в сърцето на столицата и предлага уникална гледка към храм-паметника „Св. Александър Невски“.

Сподели публикацията