Slide
Slide

Първи сезон на Кариби, презокеански круизи и нови дестинации в Средиземно море и Адриатическо море

Emerald Cruises, водеща компания за луксозни круизи на малки кораби, представи новата си колекция от маршрути на своите две суперяхти Emerald Azzurra и Emerald Sakara за 2023 и 2024 година. Гостите, които изберат компанията, ще бъдат очаровани от програмата Кариби и Централна Америка за зима 23/24 и от новите дестинации в Средиземно и Адриатическо море през това лято.

Новите допълнения към програмата за 2023/24 г. включват:

Карибски и Централноамерикански круизи

Петнадесет нови дестинации очакват гостите на борда на суперяхтите Emerald Azzurra и Emerald Sakara, които ще бъдат базирани на Карибите за зимата на 2023/2024. Очарователни градове, история, култура, красиви плажове и страхотни гледки са неизменна част от луксозното преживяване на Emerald Cruises. Акценти в програмата са историята на Картахена, Колумбия, преминаването през Панамския канал, джунглите на Коста Рика, оживената столицата на Антигуа Сейнт Джон, знаменитият Сен Бартс, както и по-„традиционни“ места като Сейнт Луша, Аруба, Бонер, Кюрасао, Барбадос.

Круизите са между 7 и 19 нощувки, като по-дългите предоставят възможност да се гмурнете в историята на региона и кристално чистите му води. Благодарение на концепцията за луксозна суперяхта, капитанът ще се погрижи да достигнете необичайни плажове и острови, които не са достъпни за „обикновените“ круизи.

Презокеански одисеи

Последвайте стъпките на презокеанските изследователи, докато се наслаждавате на луксозното изживяване на борда на суперяхтите на Emerald, които ще прекосят океана само с по 100 гости на борда (и 76 човека екипаж), като почти всички каюти са с балкон. Това е идеалното време да се отдадете на любима книга, да се поглезите в СПА центъра, да поплувате в инфинити басейна, да се насладите на кухнята на борда или да спортувате във фитнеса. Презокеанските пътувания предоставят възможност да се отпуснете и презаредите, като създадете свой собствен перфектен ден.

Нови пристанища в Средиземно море
През лятото на 2023 специалистите по луксозни преживявания от Emerald са предвидили много и разнообразни круизи в Средиземно море. Едно пътуване ще Ви отведе до няколко държави и техните завладяващи морски градове – от бреговете на южна Италия, до красивите плажове на Испания и португалските площади изпълнени с живот. Нови дестинации са заливите на Сардиния и Балеарските острови, съкровището на Мароко – Казабланка, Канарските острови и Гибралтар.

Невероятното ново 18-дневно приключение „Открийте Средиземно море и Мароко“ започва от Тенерифе и включва места като Аресифе, Казабланка, Мотрил, Гибралтар, Картахена, Ибиса, Махон, Бонифачо, Соренто, Амалфи и Порто Черво. В Адриатическо море може да се насладите на красивите брегове на Хърватия на някой от круизите между Венеция и Дубровник с включени места като Корчула, Сплит и Задар.

Марибор получи титлата за най-добрата кулинарна дестинация в Европа за 2023 година

В цените на Emerald са включени изхранването на борда, достъп до интернет, напитки по време на хранене, избрани екскурзии с опитни, местни гидове и таксата обслужване, както и най-ценното – изживяването на борда на супер яхта със само 50 каюти.

Круизите на Emerald и Scenic са представени в България от CruiseGuru – водещ B2B доставчик на круизи.
Стотици агенти от цялата страна могат да Ви осигурят незабравимо преживяване на борда с помощта на CruiseGuru.
Повече детайли за предложенията на Emerald може да откриете онлайн в сайта на CruiseGuru ТУК!
Сподели публикацията