Ексклузивните хотели на АБАКС са с доказано качество
Slide
Slide

И през тази година Египет ще бъде една от най-желаните и достъпни дестинации за българските туристи. През март и април хиляди сънародници ще тръгнат към топлата дестинация

София. Стартира пролетната програма на АБАКС до Египет. Българският туроператор е планирал по 6 полета седмично, които са от София и Варна, съобщи за Bgtourism.bg маркетинг мениджърът на компанията Георги Пасев. Той посочи, че от есента ще има полетите и от Пловдив. Чартърите се изпълняват с European Air Charter.

Летището в Хургада, снимка Руслан Йорданов

АБАКС предлага богато разнообразие от хотели в топлата и привлекателна дестинация в Африка, като осем от тях са ексклузивни и за България са само в портфолиото на туроператора. На ексклузивни цени са хотелите, собственост на партньора Travco/ TUI – Jaz hotels, Steigenberger, Magic World, Jaz cruises.

В момента в Египет е над 30 градуса. Прекрасно време за почивка! По време на своя престой туристите имат възможност да преоткрият автентичността на Египет чрез професионалните екскурзоводи на АБАКС, а програмите могат да бъдат разнообразени с целодневна екскурзия до Кайро и Египетските пирамиди в Гиза, с гмуркане и шнорхелинг в красивите рифове на Червено Море, с целодневна екскурзия до древния град Луксор с посещение на Луксор, Карнак, храма на Хатшепсут, Долината на царете, както и с още много други интересни забележителности, които ежегодно привличат хиляди български туристи.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA