Slide
Slide
Атина. Атина е гостоприeмство, вкусна храна, исторически забележителности…, но днес ще посетим една малка и приказна уличка. Тук се намира едно мечтано място, което буквално изглежда като истинска приказка и може да ви накара отново да се почувствате като дете. Това е Little Kook – любимо заведение за деца и за … пораснали деца.
Заведението е създадено с мисията да пренесе посетителите до далечна въображаема земя на принцеси, гоблини, елфи и причудливи духове. На малката и приказна уличка има магазин за сувенири, който отброява и дните до Коледа.
Little Kook е с впечатляващ интериор отвътре, където ще откриете великолепни мебели и декорации, вдъхновени от приказките и фантастичните светове. Около вас има хиляди предмети и светлини!
Помещенията на всеки етаж са с различна тематика. Тук може да срещнете колоритни герои от „Алиса в страната на чудесата“, средновековни рицари, готически мебели, стаята на Братя Грим и … Коледна стая, където всеки ден е Коледа.
Не пропускайте да се отбиете за горещ шоколад, палачинки със сладко, парче торта или домашна лимонада. Не се и изненадвайте, ако сервитьорите изглеждат точно като Пепеляшка, Тинкърбел или Снежанка!
Персоналът участва в изживяването, като се облича като известни приказни и митични герои.
Little Kook напълно превръща улицата в магически и нереален свят. Екипът на Bgtourism.bg е в гръцката столица, където започва нашето вълнуващо пътешествие по маршрута “Иконична Егея” на Celestyal Cruises. Ще бъдем на борда на Celestyal Olympia и ще разгледаме едни от най-красивите гръцки острови.
CruiseGuru с удоволствие представя круизите на Celestyal в България, а от специалните цени може да се възползвате като се свържете с Вашия туристически агент.
Сподели публикацията